Evenimente

Violența în cadrul cuplului afectează viețile multor femei, iar amploarea acestui fenomen rămâne în continuare o necunoscută în România.
AIMegal a participat în data de 6 iulie la un workshop pe tema „Equal opportunities and inter-personal violence(s) in European context” organizat de Centrul pentru Politicile Egalității de Şanse (CPES) și Facultatea de Ştiințe Politice (Universitatea București).

În cadrul workshop-uri au lucrat și prezentat echipe mixte din România și Norvegia. Pe durata desfășurării evenimentului au fost abordate statistici, proceduri precum și problematici de prevenire a fenomenului din ambele țări.

Întâlnirile cu tema “Dezbaterile diversității” au fost organizate cu sprijinul Facultății de Ştiințe Politice (FSPUB) și Centrului Parteneriat pentru Egalitate de Şanse (CPES). În cadrul acestor evenimente ne-am propus să oferim studenților posibilitatea de a se întâlni și discuta cu activiști ai drepturilor omului, specialiști implicați în promovarea drepturilor și combaterea discriminării.